Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Kometa doráží na Plzeň, Sparta už není poslední

Praha - Brněnská Kometa vyhrála v nadstadardním souboji na ledě Plzně a nahání Indiány v tabulce. Od jejího dna se odrazila Sparta, která zvládla utkání ve Zlíně. Pohodu z posledních kol potvrdili hokejisté Litvínova, když porazili mistrovské Pardubice. Východočeši naopak nezvládli ani druhý zápas pod vedením nového trenéra Mojmíra Trličíka. Změna na trenérském postu se vyplácí Karlovým Varům. Pod vedením kouče Richarda Žemličky Energie porazila Vítkovice po samostatných nájezdech. Zápas rozhodl Petr Pohl, který na západ Čech přišel před sezonou právě z ostravského klubu. Gólově se v novém angažmá uvedl i kanadský útočník Jason Chimera z Washingtonu, který při výluce NHL posílil Chomutov a rozhodl nájezdy na ledě Českých Budějovic.

Sparta - Zlín
zdroj: ČTK autor: Zdeněk Němec

Plzeň - Kometa Brno 3:4

Brněnská Kometa vyhrála na ledě Plzně a posunula se na druhé místo tabulky. Indiáni jsou i po druhé porážce za sebou první, Brňané na ně ale ztrácí už jen dva body. Kometa porazila Západočechy i ve druhém vzájemném měření sil v sezoně, když velkou zásluhu na teprve druhé brněnské výhře z posledních šesti utkání měli Jan Hruška s Leošem Čermákem, kteří si oba připsali gól a přihrávku.

Report, ohlasy


Zlín - Sparta 2:3

V extraligovém maratonu už nejsou poslední hokejisté Sparty. Pražané, kteří uspěli na kluzištích soupeře teprve podruhé v sezoně, vyhráli ve Zlíně a uspěli tak i ve druhém duelu pod vedením staronového kouče Josefa Jandače. Zlín si připsal šestou domácí porážku za sebou. 

Report, ohlasy

(//sport/hokej/extraliga/203893-sparta-se-po-vyhre-ve-zline-odlepila-ode-dna/)

Litvínov - Pradubice 6:3

Hokejisté Litvínova porazili Pardubice a po šesté výhře z posledních sedmi zápasů se posunuli na páté místo tabulky. Mistrovské Pardubice naopak prohrály popáté z šesti utkání a jejich nový kouč Mojmír Trličík ani napodruhé na body nedosáhl. Čtyřmi body za dvě branky a stejný počet asistencí se v dresu vítězů zaskvěl František Lukeš.

Report, ohlasy

České Budějovice - Chomutov 1:2 SN

Z letadla téměř rovnou na led. Chomutovští Piráti vyhráli na ledě Českých Budějovic po samostatných nájezdech. O výhře Pirátů rozhodla nová zámořská posila Jason Chimera z Washingtonu. Jihočeši i přes porážku bodovali v pátém zápase za sebou.

Report, ohlasy


(//sport/hokej/extraliga/203892-chomutovu-zajistil-vyhru-cerstvy-pirat-chimera/)

Karlovy Vary - Vítkovice 2:1 SN

Kouzlo nového trenéra ve Varech zatím funguje, protože tamní hokejisté porazili Vítkovice po samostatných nájezdech a uspěli tak podruhé za sebou pod vedením Richarda Žemličky. O výhře Energie rozhodl útočník Petr Pohl, který na západ Čech přišel před sezonou právě z ostravského klubu.

Report, ohlasy

Hlavní zprávy

Nejčtenější články