Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Zlín se po výhře nad Plzní přiblížil prvnímu místu na tři body

Praha - Hokejisté Zlína přehráli ve šlágru 47. extraligového kola Plzeň 4:1 a přiblížili se soupeři v čele tabulky na rozdíl tří bodů. Dva góly Lukáše Klimka vynesly hokejistům Vítkovic vítězství 2:0 nad Českými Budějovicemi. Mladá Boleslav zdolala Litvínov 4:3 po samostatných nájezdech a dočasný kouč Luděk Bukač mladší slavil ve své extraligové premiéře výhru. Stínem zápasu bylo zranění domácího útočníka Lukáše Pabišky, který byl po faulu Jiřího Šlégra letecky převezen do nemocnice. Další informace najdete na serveru hokejživě.cz.

Pět branek vstřelených v poslední třetině pomohlo hokejistům Pardubic k výhře nad Kladnem. Východočeši nakonec porazili aktuálně nejhorší tým soutěže 6:2 a po dvou předešlých porážkách získali tři body. Dvě branky vstřelené v rozmezí 51 vteřin závěrečné třetiny pomohly hokejistům Třince k výhře na ledě Liberce 3:2. Oceláři tak ukončili sérii šesti zápasů bez zisku tří bodů a zajistili si přímý postup do čtvrtfinále play off. Liberec naopak ve vyrovnaném středu tabulky klesl na osmé místo.

Hokejisté pražské Slavie porazili Kometu Brno 2:1 v prodloužení. Vítěznou branku vstřelil v čase 62:47 útočník Tomáš Kůrka. Sparta vyhrála na ledě Karlových Varů 5:2 a připravila tak Západočechům čtvrtou porážku za sebou. Pražané o své výhře rozhodli již v první třetině, kterou vyhráli 3:0

VIDEO:

Reportáž z utkání Vítkovice - Č. Budějovice sledujte zde

Reportáž z utkání Ml. Boleslav - Litvínov sledujte zde

Reportáž z utkání Pardubice - Kladno sledujte zde

Reportáž z utkání K. Vary - Sparta sledujte zde

Reportáž z utkání Liberec - Třinec sledujte zde

Reportáž z utkání Slavia - Brno sledujte zde

Hlavní zprávy

Nejčtenější články