Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Czech Aerobic Open

Kanadská policie: Hamrlík se stýkal s dealerem drog

Montreal (Kanada) - Český hokejista Roman Hamrlík má zaděláno na pořádný problém. Se svými spoluhráči z domovského klubu Montreal Canadiens se totiž stýkal s Pasqualem Mangiolou, který byl minulý týden zadržen kvůli obchodování s drogami a zbraněmi. Ani jeden z hráčů ovšem není podezřelý z trestného činu. Případem se kromě policie zabývá i vedení NHL.

Mangiola je podle listu La Presse, jenž o případu informoval, blízkým přítelem běloruských hokejistů Sergeje a Andreje Kosticynových, které si měl po jejich příchodu do Kanady vzít pod svá ochranná křídla.

Hamrlík však narozdíl od bratří Kosticynů, kteří měli od svého kamaráda zajištěn plný servis v podobě automobilů, bydlení a dívek, neměl k Mangiolovi tak blízko.

Žádnému ze tří hráčů zatím nebylo sděleno žádné konkrétní obvinění z trestné činnosti. Vedení NHL ale vyslalo své lidi do Montrealu, aby o
případu hovořili s policií. O dění v Canadiens se zajímá také hráčská asociace NHLPA a pohovory s hráči a vedením týmu plánuje její výkonný šéf Paul Kelly.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články