Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Krejčí potvrdil formu, třemi asistencemi přispěl k výhře Bostonu

New York - Český hokejista David Krejčí v sobotním utkání NHL znovu potvrdil aktuální formu, když třemi asistencemi přispěl k vítězství Bostonu 4:0 na ledě Floridy. Krejčí tak bodoval už v osmém zápase za sebou, přičemž během této šňůry nasbíral dohromady 14 bodů za pět gólů a devět přihrávek. Bruins si připsali čtvrtou výhru v řadě a šestnáctou z posledních devatenácti zápasů.

Jiří Hudler se gólem a asistencí podílel na vítězství Detroitu 5:4 po samostatných nájezdech nad Chicagem. Hudler v 5. minutě zvyšoval vedení Red Wings na 2:0, Blackhawks ale dokázali skóre rychle otočit a po dvaadvaceti minutách hry už vedli 4:2. V třetí třetině však domácí vyrovnali, v penaltovém rozstřelu byl pak úspěšný pouze Pavel Dacjuk. 

Výsledky sobotních zápasů NHL:

Toronto - Washington 1:2, Montreal - New Jersey 1:2 v prodl., Ottawa - Pittsburgh 3:2, NY Islanders - Atlanta 1:5, Carolina - Philadelphia 1:2 v prodl., Los Angeles - Columbus 3:0, Detroit - Chicago 5:4 po sam. nájezdech, Tampa Bay - Buffalo 3:4, Nashville - Minnesota 1:0, St. Louis - Phoenix 4:3, San Jose - Edmonton 2:3 v prodl., Florida - Boston 0:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články