Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FORTUNA: NÁRODNÍ LIGA 2023/24

Vedoucí Plzeň přišla o vítěznou sérii, Kometa zase utnula sled porážek

Konec hned několika sérií přineslo 26. kolo hokejové extraligy. Ta nejdelší patřila lídrovi soutěže z Plzně a skončila na osmi výhrách, v neděli ji ukončil v prodloužení Zlín. Pět utkání čekala marně na výhru i mistrovská Kometa Brno – v šestém se dočkala. Po šesti prohraných derby s Hradcem Králové se konečně radovaly Pardubice a v Chomutově si po šesti porážkách připsali dva body za výhru. Po čtyřech porážkách za sebou vyhrála i poslední Jihlava, která v prodloužení udolala Olomouc.

Tomáš Mertl
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Plzeň - Zlín 1:2 v prodl.

Každá série jednou končí. V neděli skončily hned dvě plzeňské. Po fotbalistech, kteří ukončili vítěznou sérii remízou v Teplicích, skončila na čísle osm i řada výher hokejistů. Postaral se o to Zlín, který v Plzni dokázal zvítězit v prodloužení. V něm rozhodl v čase 61:31 Jiří Ondráček. Domácí celek však dál vede tabulku. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364837-zlin-pretrhl-plzenskou-snuru-viteznych-zapasu-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Zlín

Chomutov - Sparta 4:3 v prodl.

Hokejisté Chomutova konečně zastavili sérii porážek na čísle šest. Se Spartou se dlouho přetahovali o výhru. Nakonec se rozhodovalo v prodloužení, v němž ujel Vladimír Růžička a sám proti gólmanovi hostů nezaváhal. Sparťané se tak museli spokojit jen s bodem. Piráti se tak v tabulce posunuli na dvanácté místo, Pražané klesli na osmé.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364846-chomutov-porazil-spartu-4-3-v-prodlouzeni-v-nemz-ujel-ruzicka/)

Vítkovice - Liberec 3:2

Hokejisté Vítkovic třikrát vedli, dvakrát dokázal soupeř z Liberce jejich vedení smazat, ale potřetí už se mu to nepodařilo. Vítězný gól vstřelil Rostislav Olesz ve 44. minutě a na ten už liberecká odpověď nepřišla. Domácí naplno zabodovali po třech zápasech bez vítězství.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364836-liberec-dvakrat-dotahl-vedeni-vitkovic-potreti-uz-to-nestihl/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Liberec

Třinec - Mladá Boleslav 2:4

Hlavním strůjcem vítězství hokejistů Mladé Boleslavi byl Jakub Klepiš. Dal první i čtvrtý gól a k tomu ještě u druhého asistoval. Domácí se sice snažili zabrzdit snahu hostů spravit si náladu po prohře se Spartou v minulém kole na vlastním ledě, ale měli to od začátku hodně těžké, protože už v 9. minutě prohrávali 0:2 a blíž než na rozdíl jednoho gólu se k Boleslavským nedostali.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364832-klepis-strilel-i-nahraval-a-boleslav-veze-z-trince-vsechny-body/)

Brno - Litvínov 6:2

Pět utkání čekali hokejisté mistrovské Komety Brno na vítězství, dočkali se v neděli. Na ten zápas nebudou rádi vzpomínat v Litvínově, který naopak z posledních pěti zápasů prohrál jediný. Jenže z Brna si veze na sever Čech šest gólů. Rozhodla druhá třetina, ve které vstřelili svěřenci trenéra Libora Zábranského čtyři góly. V brněnském týmu si připsal jeden gól a dvě asistence Luboš Horký.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Mladá Boleslav
Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Litvínov

Pardubice - Hradec Králové 3:2

Východočeské derby ovládli hokejisté Pardubic. Ti přitom nemají dobrou bilanci se svým sousedem z Hradce Králové, s nímž prohráli předešlých šest zápasů – sedmička už ale byla pro ně šťastná. V 58. minutě rozhodl o jejich výhře v utkání v přesilovce Petr Sýkora. Mountfield tak zároveň přišel o sérii šesti výher v nejvyšší soutěži.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364839-pardubice-po-sesti-porazkach-konecne-porazily-hradec-rozhodl-sykora/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Hradec Králové

Jihlava - Olomouc 3:2 v prodl.

Konečně výhra. Sice v prodloužení, takže za dva body, ale každý bod je teď v pozici jihlavských hokejistů zlatý. V zápase s Olomoucí sahali domácí po výhře už v základní hrací době, ale nakonec se dočkali až v 63. minutě, kdy se trefil útočník Lukáš Anděl. Vítězstvím se jim tak podařilo přerušit černou sérii čtyř porážek, na chvostu tabulky však zůstávají dál. Olomouc bodovala v sedmém zápase za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/364835-andel-prinesl-v-prodlouzeni-jihlave-dulezite-body/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Olomouc
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články