Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Horácký zimní stadion splní podmínky, Jihlava na něm bude moct hrát extraligu

Jihlava - Účast ve vyšší soutěži s sebou nese nejen potřebu zvýšených investic do hráčského kádru, ale také nutnost úpravy zázemí. Své o tom vědí také v Jihlavě, kde po postupu do hokejové extraligy museli přistoupit k částečné modernizaci stařičkého Horáckého zimního stadionu tak, aby splňoval podmínky pro start v extralize.

Je nám líto, video expirovalo.
Horácký zimní stadion splnil podmínky pro extraligu

Od postupu do extraligy prodělal zimní stadion v Jihlavě řadu změn. Do kabiny hostí přibyla časomíra, předělalo se zázemí pro trenéry a kustody i sociální zařízení.

Nové zařízení pro videorozhodčí bude patřit ke špičce. "Na stadionu bylo nainstalováno celkem devět kamer pro systém videorozhodčího a momentálně tak máme nejlepší vybavení v soutěži," uvedl tiskový mluvčí Dukly Zdeněk Drla.

"Bylo nám řečeno, že se vlastně nečekalo, že to dokážeme na takhle starém stadionu dostat na takovou úroveň," pochvaloval si změny jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Doporučení licenční komise ještě musí formálně schválit výkonný výbor. Pak bude mít Jihlava jistotu, že si v příští sezoně zahraje extraligu.

"V tuto chvíli jsou všechny stadiony zkontrolované. Jihlava je jeden ze čtrnácti účastníků extraligy, s tímhle doporučením půjdeme i do výkonného výboru," potvrdil ředitel extraligy Josef Řezníček.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články