Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Sparta se nadřela, Litvínov vítězí, Slavia dostala naloženo v Boleslavi

Praha – 35. kolo extraligy přineslo výhru Sparty nad Libercem 4:3 po prodloužení, uspěl i Litvínov s Olomoucí, ale za tři body po výsledku 4:2. K vidění byl debakl Slavie v Mladé Boleslavi (7:1). Podobně dopadly Pardubice, které inkasovaly doma od Vítkovic šestkrát. Plzeň zabrala po sérii porážek a v nervózním duelu zdolala Zlín 5:2. Brněnská Kometa vyhrála ve Varech 2:1 po nájezdech díky úspěšnému pokusu Antonína Honejska.

Utkání Sparta - Liberec
zdroj: ČTK autor: Michal Doležal

Mladá Boleslav - Slavia 7:1

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli druhý z posledních jedenácti zápasů. Pražané zůstávají beznadějně poslední, prohráli třinácté z předchozích čtrnácti utkání. Domácí nakročili k výhře hned v první třetině, ve které vstřelili tři branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Slavia

Plzeň - Zlín 3:2

Plzeň ukončila sérii tří porážek za sebou. Domácí o svojí výhře rozhodli díky třem využitým přesilovkám, naopak hosté nevyužili pětiminutovou početní výhodu a neskórovali ani při dlouhé přesilové hře pět na tři. V dresu Indiánů se třemi kanadskými body blýskli Dominik Simon a Jakub Jeřábek. Zlín po čtvrté prohře za sebou klesl na předposlední místo tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Zlín

Pardubice - Vítkovice 1:6

Vítkovice si už v první třetině zajistily tříbrankový náskok, který v dalším průběhu ještě navýšily. Hned čtyři branky nasázeli hosté v přesilových hrách. Třemi kanadskými body se na vítězství podílel útočník Vladimír Svačina.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Vítkovice

Litvínov - Olomouc 4:2

Litvínov porazil Olomouc 4:2 a vyhrál tak třetí utkání za sebou. Severočeši i díky třem kanadským bodům Petera Jánského snížili náskok vedoucího Třince na devět bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Olomouc

Karlovy Vary - Brno 1:2 SN

Kometa uspěla v Karlových Varech po samostatných nájezdech. Pod výhru 2:1 se premiérovým gólem v brněnském dresu podepsal útočník Antonín Honejsek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Brno

Sparta - Liberec 4:3 PP

Pražané zdolali Bílé Tygry i potřetí v sezoně, přestože prohrávali o dvě branky. V prodloužení rozhodl v přesilové hře slovenský obránce Juraj Mikuš.

Je nám líto, video expirovalo.
Gól Sparťana Mikuše v prodloužení a ohlasy po utkání s Libercem
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články