Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Sparta nestačila na Plzeň, Slavia se propadla na dno

Praha Hokejisté Slavie pokračují v bídných výkonech. Ve 27. kole prohráli i v Olomouci a dostali se na dno extraligové tabulky, ze kterého se naopak odpoutal Zlín po výhře nad Mladou Boleslaví. Navíc od posledního místa odskočily i Vítkovice, které porazily Hradec. Litvínov si poradil s Karlovými Vary, Třinec po zásluze bral všechny body v Pardubicích. Skvělý obrat předvedla na Spartě Plzeň, která Pražanům trochu pokazila oslavy 111 let klubu.

Sparta - Plzeň
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Sparta - Plzeň 3:4

Hokejisté Plzně vyhráli na ledě Sparty 4:3 a poprvé v sezoně tak proti Pražanům uspěli. Domácí, kteří nastoupili ve speciálních dresech ke 111. výročí založení klubu, sice po brankách Lukáše Klimka vedli 2:0, Západočeši ale ve třetí třetině vývoj zápasu otočili.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Plzeň

Olomouc - Slavia 4:2

Hokejisté Olomouce porazili Slavii 4:2 a poslali svého soka na dno extraligové tabulky. Hosté sice skórovali jako první, ale nakonec potřetí za sebou naplno bodovala Olomouc, Slavia si naopak ani bod nepřipsala pošesté v řadě. Velmi slabou útěchou může být Pražanům alespoň to, že tentokrát neinkasovali šest a více branek jako při předchozích pěti porážkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Slavia

Pardubice - Třinec 0:4

K jasné výhře dokráčel Třinec na ledě Pardubic. Oceláři se poprvé trefili v páté minutě a po celý zbytek zápasu měli vše pod kontrolou. Postupně navýšili vedení až na 4:0 a po zásluze berou všechny body, jasnou dominanci Třince potvrzuje více než padesát střel na domácího brankáře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Třinec

Litvínov - Karlovy Vary 4:2

Hokejisté Litvínova zdolali v podkrušnohorském derby Karlovy Vary 4:2 a zůstávají jen bod za vedoucím Třincem. Energie naopak klesla na předposlední příčku. Litvínov porazil doma Západočechy v extralize poosmé za sebou, pokaždé přitom bral všechny tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Karlovy Vary

Zlín - Mladá Boleslav 3:2

Po první třetině odcházeli do kabin za nepříznivého stavu 0:2. Hokejisté Zlína však duel s Mladou Boleslaví dokázali otočit a na domácím ledě nakonec vyhráli 3:2. Po čtvrté výhře z posledních pěti utkání se Berani odlepili ode dna, když pod sebe dostali v tabulce nejen Slavii, ale také Karlovy Vary. Hosté naopak potřetí za sebou prohráli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

Vítkovice - Hradec Králové 3:1

Hokejisté Vítkovic šťastně udolali Hradec Králové 3:1 a zaznamenali třetí tříbodové vítězství v řadě. Východočeši sehráli v Ostravě smolný zápas: čtyřikrát trefili tyč a jejich čtvrtou porážku po sobě zpečetil až v závěru při power play trefou přes celé kluziště obránce Richard Stehlík. Sérii královéhradeckých proher venku tím rozšířil na sedm utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články