Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Pardubice nestačily na Spartu, Vítkovice porazily Třinec

Praha - Ocelářské derby mezi Vítkovicemi a Třincem přineslo ofenzivní hokej a skvělou atmosféru, která více svědčila domácím. A v domácím prostředí se nadále daří i Litvínovu, Slavia odjela ze severu bez bodu. Domácí led naopak neuhájil Zlín s Libercem, venku braly body i Karlovy Vary v Brně a Sparta v Pardubicích. Hradec Králové porazil v souboji vrcholu tabulky Plzeň, Kladno si z Chomutova odvezlo dva body za výhru po nájezdech.

Fanoušci Vítkovic
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice – Třinec 6:3

Vítkovičtí hokejisté zakončili třetí čtvrtinu extraligy vítězstvím 6:3 nad Třincem a připsali si už šestou výhru v řadě. Strhující moravskoslezské derby před necelými deseti tisíci diváky rozhodl v poslední třetině dvěma góly Peter Húževka. Dvě branky Jakuba Orsavy, jenž v posledních šesti zápasech šestkrát skóroval, Ocelářům k bodům nestačily a jejich šňůra pěti vítězství naopak skončila.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/258722-vitkovice-si-v-derby-poradily-s-trincem/)

Litvínov – Slavia 4:2

Hokejisté Litvínova porazili pražskou Slavii 4:2 a bodovali doma podesáté za sebou, z toho podeváté vyhráli. Verva rozhodla už v první třetině, když už v 16. minutě vedla 3:0. Slavia, která nastoupila i s posilou Jakubem Langhammerem z Hradce Králové, prohrála čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/258756-nedobytny-litvinov-na-severu-nevyhrala-ani-slavia/)

 

Zlín – Liberec 3:4

Hokejisté Liberce zvítězili na ledě Zlína 4:3, a ukončili tak sérii tří porážek ve vzájemných soubojích s Berany. Po vyrovnané první třetině přidali Tygři dva góly ve druhém dějství. Jedním gólem a dvěma asistencemi se blýskl útočník Tomáš Urban. Liberec vyhrál potřetí v řadě, z toho podruhé za sebou na hřišti soupeře. Šňůra domácích porážek Zlína se protáhla na pět zápasů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/258766-liberec-vybojoval-ve-zline-vsechny-tri-body/)

Chomutov – Kladno 1:2 SN

Hokejisté Kladna porazili v souboji dvou nejhorších týmů soutěže Chomutov 2:1 po samostatných nájezdech. Duel rozhodl Jan Rudovský. Piráti si tak připsali dvanáctou porážku za sebou. V souboji těchto dvou týmů se z výhry popáté radoval hostující tým.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/258774-v-souboji-nejhorsich-vyhralo-v-chomutove-po-najezdech-kladno/)

Brno – Karlovy Vary 2:3

Hokejisté Komety Brno prohráli s Karlovými Vary 2:3. V novém roce Brňané vyšli v domácím prostředí naprázdno už ve třetím zápase. Naopak Karlovy Vary, které rozhodly o svém vítězství dvěma góly v poslední třetině, z posledních šesti zápasů na soupeřově ledě už počtvrté vyhrály.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/258768-komete-se-v-novem-roce-doma-nedari-prohrala-i-s-vary/)

Hradec Králové – Plzeň 3:0

Souboj o druhé místo v hokejové extralize ovládl Hradec Králové. Mountfield zdolal na domácím ledě mistrovskou Plzeň 3:0 a brankář Ondřej Kacetl si připsal první vychytanou nulu v nejvyšší soutěži v kariéře. Hradec si tak připsal druhou výhru v posledních šesti zápasech, Plzeň nenavázala na předešlé tři vyhrané duely.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/258767-v-souboji-o-druhe-misto-nedala-plzen-hradci-ani-gol/)

Pardubice – Sparta 2:6

Hokejisté Sparty vyhráli na ledě Pardubic 6:2, a vyšli tak vítězně i ze třetího vzájemného souboje v sezoně. Východočeši tak prohráli počtvrté za sebou a klesli v tabulce na jedenácté místo. Sparta i nadále vede s náskokem 17 bodů na druhý Hradec Králové.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/258769-pardubice-po-prohre-se-spartou-vypadly-z-prvni-desitky/)

TABULKA po 39. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články