Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Pardubice se vyhouply do čela, Sparta doma poprvé prohrála

Praha – Novým lídrem hokejové extraligy se stali hráči Pardubic, kteří v gólové přestřelce zdolali po nájezdech Plzeň 5:4. Třetí prohru v řadě si naopak připsala Slavia, která prohrála na ledě Třince. Nedařilo se ani Spartě. Pražané poprvé v sezoně ztratili na domácím stadionu body, když podlehli Vítkovicím. Na dno tabulky padl Litvínov, jenž nestačil doma na Kometu Brno.

Plzeň - Pardubice 4:5 po sn.

Až samostatné nájezdy rozhodly brankovou přestřelku mezi Plzní a Pardubicemi, kterou nakonec ovládli hosté 5:4 po nájezdech. Úřadující mistr sice v zápase hned čtyřikrát vedl, ale perníkaři vždy dokázali odpovědět a o výsledku nakonec rozhodl ve čtvrté sérii penalt Radil. Pardubičtí se díky výhře dostali do čela tabulky o skóre před Slavii, Kometu Brno a Třinec.

Report, sestřih a ohlasy

Litvínov - Kometa 1:4

Čtvrtý zápas bez bodu a pád na dno tabulky. Tak vypadá situace hokejistů Litvínova, kteří prohráli na domácím ledě i proti Kometě, a to poměrem 1:4. Hlavní hvězdou utkání se stal útočník Brňanů Martin Dočekal, jenž si na své konto připsal hned tři body za dvě branky a jednu asistenci.

Report, sestřih a ohlasy

Sparta - Vítkovice 4:6

První prohru v sezoně na domácím ledě si připsali hokejisté Sparty. Pražanům nepomohl ani hattrick Jaroslava Hlinky a v zápase s Vítkovicemi prohráli 4:6. Tři branky dal i vítkovický Petr Strapáč, který navíc přidal jednu asistenci a stal se hlavní hvězdou utkání.

Report, sestřih a ohlasy

Třinec - Slavia Praha 3:2

Již tři zápasy čekají na výhru hokejisté Slavie. Pražané se nedočkali ani na ledě Třince, kde v 10. kole prohráli 2:3 a přišli o první místo v tabulce. Naopak Oceláři si připsali čtvrté vítězství v řadě a poskočili na čtvrté místo. Rozhodující branku utkání dál kanonýr Martin Růžička, který si připsal teprve druhou trefu v sezoně.

Report, sestřih a ohlasy

Hradec Králové - Zlín 2:1

Hokejisté Hradce Králové se pomalu posouvají tabulkou vzhůru. Nováček soutěže v 10. kole zdolal na domácím ledě Zlín těsně 2:1 a poosmé v řadě bodoval. Naprázdno vyšel Mountfield pouze v úvodním kole. Zlín naopak získal z posledních čtyř zápasů jen dva body, v normální hrací době vyhrál naposledy v 5. kole proti Pardubicím.

Report, sestřih a ohlasy

Karlovy Vary - Kladno 6:1

Hokejisté Karlových Varů se začínají zvedat ode dna. Energie doma v 10. kole porazila rozdílem třídy Kladno 6:1 a potřetí v řadě si na vlastním ledě připsala plný počet bodů. Hlavní zásluhu na vítězství měl kapitán Martin Zaťovič, který vstřelil dvě branky. Rytíři naopak prohráli třetí z posledních čtyř utkání.

Report, sestřih a ohlasy

Liberec - Chomutov 4:2

Liberec ukončil pětizápasové čekání na plný bodový zisk a v 10. kole na domácím ledě porazil Chomutov 4:2. Dvěma góly se na tom podílel slovenský útočník Martin Bartek, tři asistence zaznamenal Petr Vampola. Piráti si připsali třetí porážku za sebou.

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články