Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Velký koncert Jevgenije Malkina

Stockholm - Místní rčení praví: "Nebuďte medvěda, který spí." Včera jako by si to Švédové neuvědomili. Na ruský tým vlétli ve velkém stylu, první třetinu utkání to vypadalo, že budou dominovat až do konce. V polovině utkání vedli 3:1 a hráli stejně jako v předchozích utkáních - velmi jistě a stabilně. Rusové byli jako opaření, druhou třetinu začali sice důrazně, útočili, ale ne a ne ztéci švédskou obranu.

Martin Hosták
zdroj: ČT24 autor: V Rejl

Pak se ale natáhl Jemelin jak dlouhý tak široký po "souboji" s Franzénem a zápas se úplně otočil. Využitá přesilovka a kouzlo domácích bylo pryč.

Navíc se začal prosazovat Jevgenij Malkin. Soupeř věděl, proč tento chasník má neustále kolem sebe dva hráče, kteří ho dohrávají na hranici pravidel. Jakmile to Švédové přestali stíhat, byl to koncert jednoho muže. Při každém pobytu na ledě nebezpečná situace a nakonec 5 kanadských bodů za branky a přihrávky. Neskutečný výkon.

Naše reprezentace měla zápas s Itálií jako takový tvrdší trénink. Začaly vycházet kombinace, hráči lehce přecházeli přes soupeře. Prostě Italové zápas odevzdali a našim stačil pohodový výkon k tomu, aby jim nadělil tenisového kanára.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články