Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Ústí je v novém roce stále stoprocentní

Praha - Hokejisté Ústí nad Labem vyhráli i třetí zápas v novém roce, když v dnešním 38. kole první ligy porazili v severočeském derby Litoměřice 3:0. Domácí o vítězství rozhodli v úvodu závěrečné třetiny, kdy na branku Miloslava Čermáka z poloviny zápasu navázal dvěma góly v rozmezí čtyř minut Daniel Boháč.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Ústí má na prvním místě tabulky šestibodový náskok před druhým Chomutovem, který vyhrál 4:2 nad Třebíčí. Na výhře se dvěma zásahy podílel Nikola Gajovský, který po úvodní trefě hostujícího Lukáše Patáka z trestného střílení otočil skóre ve prospěch Chomutova.

Olomouc porazila i bez šesti hráčů základní sestavy Beroun 4:0. Hanáci neměli na domácím ledě se soupeřem větší problém a od začátku diktovali tempo zápasu. Góly domácích, kterým patří v tabulce třetí příčka, postupně zaznamenali Bartoň, Nedbálek, Ministr a Horák.

Čtvrtou příčku v tabulce drží Jihlava i přes prohru 1:6 v Hradci Králové. Tým z Vysočiny zaznamenal na východě Čech pátou porážku za sebou, jeho dnešní soupeř se mu však na pátém místě přiblížil na rozdíl jediného bodu. Klíčem k úspěchu Hradce byly přesilové hry, v početní výhodě domácí zaznamenali čtyři branky.

Podkrušnohorské derby vůbec nevyšlo Mostu, který na vlastním ledě utrpěl debakl 0:8 s Kadaní. Hosty za výhrou nasměrovala první tříbranková třetina, kdy se během 16. minuty trefili Mazanec a Divíš.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články