Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
#ProHokejJakyJe

Kreps zazářil hattrickem proti Jekatěrinburgu

Moskva - Český hokejista Kamil Kreps zaznamenal v zápase KHL hned čtyři body za tři góly a jednu nahrávku a bodoval tak již ve třetím utkání v řadě. Na drtivém vítězství Astany 8:1 proti Jekatěrinburgu se podílel i další český hráč Lukáš Kašpar, který přispěl jednou brankou a dvěma asistencemi.

KHL
zdroj: ČT24 autor: V.Rejl

Astana sice na úvod týdne prohrála vysoko 1:7 v Čerepovci, porážka ji ale nastartovala k výborným výkonům. V dalších dvou zápasech nejenže zvítězila, ale vsítila celkem čtrnáct branek.

Proti nejhoršímu týmu soutěže Jekatěrinburgu rozhodl kazašský klub už první třetině, když rychle vedl 3:0. V debakl pak proměnila Astana zápas v poslední části hry. Dvěma góly v ní zatížil konto soupeře Kreps, další branky přidali Bochenski a Starčenko. Dvě minuty před koncem už jen zkazil radost brankáři Astany jekatěrinburgský Osopiv, když ho připravil o čisté konto v zápase.

Kamil Kreps, který strávil většinu své kariéry v nižších zámořských soutěžích, tak výrazně vylepšil svou střeleckou bilanci, jelikož v předchozích sedmadaceti zápasech vsítil pouhé čtyři branky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články