Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Hokejisté Ústí v Benátkách smazali manko a vyhráli v prodloužení

Praha - Hokejisté Ústí nad Labem v utkání první ligy v Benátkách nad Jizerou dvakrát zlikvidovali dvoubrankové manko a vybojovali výhru 5:4 v prodloužení. O vítězství vedoucího týmu soutěže rozhodl už 16 sekund po začátku prodloužení Roubík svým druhým gólem v zápase. Náskok Ústí v čele tabulky se snížil o jeden bod, před druhým Chomutovem mají Lvi stále k dobru komfortních 12 bodů.

Ilustrační foto

Chomutov zvítězil 3:1 v Havlíčkově Brodě, kde všechny branky padly v přesilovkách. Brankáře Hanuljaka připravil o čisté konto v 56. minutě Štěpánek, který zakončil akci dva na dva přesnou střelou k tyči. Tříbodový odstup od Pirátů si udržela třetí Olomouc, která rovněž uspěla venku. V Litoměřicích vyhrála i bez Dopity 5:1 díky povedené poslední třetině, v níž dala čtyři góly. Dvakrát skóroval Pšurný.

Hrdinou zápasu v Třebíči se stal hradecký Brož. Nejprve otevřel skóre a pak za nerozhodného stavu 1:1 po prodloužení v rozstřelu proměnil všechny tři své nájezdy a zajistil hostům bod navíc.

Zápas Šumperku s Jihlavou se proměnil v jednoznačnou záležitost Dukly, která vedla už 6:0, v závěru domácí dvěma góly debakl zmírnili. Hosté proměnili všechny velké šance včetně Čachotského trestného střílení, zato domácí Velecký z nájezdu trefil tyč. Řadu šancí hráčům Šumperku pochytal gólman Novotný.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články