Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jágr zkusí nastoupit v zápase proti Islanders

Filadelfie - Hokejista Jaromír Jágr zkusí nastoupit do středečního zápasu NHL proti New York Islanders. Útočník Philadelphie, který vynechal kvůli zranění utkání s Winnipegem a Carolinou, podle svých slov nechce vysedávat, přestože by ho Flyers mohli ve volnějším programu na konci listopadu šetřit.

Jaromír Jágr
zdroj: AP autor: Tom Mihalek

Jágr už při dnešním tréninku absolvoval většinu cvičení s týmem. "Byl to dobrý trénink, zařadili jsme nějaké herní situace a neměl jsem potíže. Nešel jsem do toho na sto procent, nechci udělat nějakou hloupost, kvůli které bych zítra nebyl schopný bruslit," řekl Jágr.

Devětatřicetiletý hráč si pochvaloval, že má před dalším zápasem ještě dost času na rehabilitaci, protože nechce zbytečně přicházet o žádná další utkání. "V mém věku je to jako ztratit rok života, moc vám jich nezbývá," řekl.



Jágr se zranil ve čtvrtečním utkání proti Phoenixu, z něhož odstoupil už po čtyřech minutách. Nejproduktivnější Evropan v elitní zámořské soutěži kvůli tomu neodletěl k sobotnímu zápasu do Winnipegu a vynechal tak první duel v základní části NHL od roku 2004.

Do sestavy se nevrátil ani v pondělním zápase s Carolinou. "Teď se cítím mnohem lépe než před dvěma dny. V pondělí jsem chtěl hrát, ale když jsem vyrazil ráno na led, nebylo to ono. Nechtěl jsem si to zranění ještě zhoršit," vysvětlil s tím, že o startu proti Islanders znovu nejvíc napoví pocity při ranním rozbruslení. Po svém návratu z tříletého angažmá v Omsku nasbíral Jágr v 18 utkáních 17 bodů za šest gólů a 11 asistencí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články