Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

HC Lev nemá ani jednoho hráče. Jednáme, zní z klubu

Praha – Nový ročník Kontinentální hokejové ligy odstartuje 7. září tradičně duelem úřadujícího mistra s poraženým finalistou mezi Ufou a Atlantem Mytišči o Otevírací pohár. Po vstupu slovenského nováčka HC Lev se soutěž vrací po roce k počtu 24 účastníků, kteří sehrají v základní části po 56 zápasech. Tým z Popradu však stále nemá smluvně vázaného ani jednoho hráče. Trenér mužstva Radim Rulík uvedl, že osloveno bylo na 40 hráčů, nikdo z nich se však zatím nerozhoupal k podpisu.

"Osloveni byli ti, kteří mohou v sezoně podat více než stoprocentní výkon. Mohl bych hovořit o jménech hráčů, které jsme oslovili, ale protože žádný z nich ještě smlouvu nepodepsal, nebudu se k tomu vyjadřovat," uvedl Rulík, jenž začne přípravu s týmem 20. července.

Základem týmu by měli být slovenští a čeští hráči, vítány však budou také posily ze zahraničí. Podle informací serveru sport.cz činí rozpočet HC Lev 12 až 13 milionů eur a v současnosti je pokrytý z 80 procent.

HC Lev Poprad sehraje svůj premiérový zápas v KHL 10. září doma proti Avangardu Omsk. Další zápas absolvuje tým o dva dny později znovu na svém ledě proti Magnitogorsku, 16. září se v Popradu představí Chanty Mansijsk.

V dlouhodobé části KHL se clekem odehraje 672 utkání ve 130 hracích dnech. Základní část skončí 26. února. Z každé konference postoupí do play-off po osmi týmech.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články