Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hokejisty Plzně bude i v příští sezoně trénovat Jelínek

Plzeň - Hokejisty extraligové Plzně bude i nadále trénovat Marian Jelínek, který s klubem podepsal novou roční smlouvu. Jeho asistentem bude nově Michal Straka, který nahradí Milana Razýma. "Mé rozhodování nebylo nikterak obtížné. Máme za sebou hodně práce, ale cíle, které jsme si na počátku naší spolupráce stanovili, jsou ještě před námi. Nerad odcházím od rozdělaného díla," uvedl Jelínek.

Sedmačtyřicetiletý kouč působí u Indiánů dvě sezony. Před rokem dovedl Plzeň k vítězství v základní části, letos skončil tým po odečtu bodů za chybné registrace hráčů devátý. Na ledě však vybojoval nejvíce bodů ze všech účastníků soutěže. 

V obou sezonách ale Plzeň nečekaně vypadla hned v prvním kole play-off. Loni ve čtvrtfinále nestačila na Liberec, letos v předkole prohrála s Litvínovem.

"Plzeň má tým s velkým potenciálem. A to nehovořím jen o áčku. To, že můžeme sáhnout po odchovancích z mládežnických kategorií, ukazuje kvalitu jejich přípravy pro vrcholový hokej," uvedl Jelínek, který věří, že spolupráci s mládežnickými týmy ještě zlepší přesun Razýma do funkce manažera a metodika mládeže.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články