Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hanzal s Vrbatou přispěli k páté výhře Phoenixu za sebou

Glendale - Český hokejový útočník Martin Hanzal pomohl v NHL jedním gólem k výhře Phoenixu nad Washingtonem 3:2. Na dvě branky přihrál jeho spoluhráč Radim Vrbata, Kojoti si připsali páté vítězství v řadě a poskočili do čela tabulky Pacifické divize. Hlavní zásluhu na úspěchu Phoenixu měl opět brankář Ilja Bryzgalov, který si připsal 29 zákroků a byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání. V brance Capitals dostal po týdnu znovu příležitost Michal Neuvirth, Phoenix však využil většinu svých šancí a český gólman tak z pouhých 18 střel inkasoval tři góly.

Totální výbuch předvedli v pondělí hokejisté Colorada. Poté co pár hodin před utkáním s Calgary oznámil Peter Forsberg, že po pouhých dvou odehraných zápasech znovu končí kariéru, schytali Avalanche od Plamenů debakl 1:9.

Tým Milana Hejduka nezachytil začátek zápasu, poprvé inkasoval už po 18 sekundách hry a po první třetině prohrával 0:5. Colorado zaznamenalo osmou porážku v řadě a v tabulce Západní konference se krčí na čtrnáctém místě se ztrátou deseti bodů právě na osmé Calgary.

Teprve druhou porážku z posledních devíti zápasů utrpěli hokejisté Vancouveru, nejlepšího týmu NHL, kteří podlehli na ledě St. Louis 2:3. Přispěla k tomu i chyba brankáře Roberta Luonga, jenž v první třetině povyjel z branky pro nahozený puk, místo přihrávky na spoluhráče Christiana Ehrhoffa jej však poslal na hůl Alexanderu Steenovi a ten pohodlně do prázdné branky vstřelil gól na 2:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články