Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Vary doma opět prohrály, nestačily na Třinec

Karlovy Vary - Hokejisté Karlových Varů prohráli v předehrávaném utkání 48. kola extraligy s Třincem 2:4 a zkomplikovali si boj o postup do předkola play-off. Energie se po čtrnácté domácí porážce v sezoně stále drží na desátém místě o bod před Brnem, které má ale utkání k dobru. Třinec je nadále první, nejméně do pátku o tři body před Libercem.

Západočeši se dostali do vedení, když využili hned první přesilovou hru. Dobroňovu střelu za Hamerlíkova záda pohotově dorazil Pech. Oceláři ale vyrovnali hru a posléze i skóre, když při Čuttově vyloučení překonal Mensatora obránce Seman. Hru ve druhé třetině poznamenala série vyloučení, prosadil se ale pouze Třinec při hře čtyři na tři zásluhou Polanského.

Petr Kumstát:

"Na play-off myslí každý a nikdo nechce být mimo. Bude to náročné, ale věřím, že to zvládneme. Teď jsme hráli obden, měli jsme zraněné a hráli to jen na pár lidí. Odpočineme si a v Litvínově to zvládneme."

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z utkání Karlovy Vary - Třinec

Hosté byli mnohem efektivnější a hrozili z rychlých protiútoků. Po jednom z nich uspěl obránce Hudec, který zakončil akci karlovarského odchovance Poláka. Domácí ale nerezignovali a v 59. minutě dopravili puk za brankovou čáru, což ale musel posvětit až videorozhodčí. Vyrovnat se jim ale už nepodařilo, naopak při power play počtvrté inkasovali. Poprvé v sezoně tak vzájemný souboj těchto soupeřů skončil v normální hrací době.

Svěřenci trenéra Václava Baďoučka, který tým převzal před čtyřmi koly po Antonínu Stavjaňovi, nezvládají domácí zápasy. V KV aréně prohráli 14 z 24 utkání. "Přijde mi, že soupeři tady hrají jednoduše a my jim vlastními chybami umožňujeme dávat lehce góly. Každý tady pak hraje v pohodě, my se nadřeme a hrajeme v křeči," hledal útočník Petr Kumstát příčiny nevýrazných domácích výsledků.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články