Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Barcelona porazila v přátelském "El Clásicu" Real Madrid 3:2, rozhodl Piqué

Miami (USA) - Barcelona se utkala s Realem Madrid v přípravném utkání po 26 letech a v Miami si připsala proti velkému rivalovi vítězství 3:2. O výhře katalánského klubu rozhodl Gerard Piqué na začátku druhého poločasu. Mezi střelce se nejprve zapsali jeho spoluhráči Lionel Messi a Ivan Rakitič, do přestávky ale srovnali z pohledu Realu Mateo Kovačič a Marco Asensio. V Miami se hrálo i další atraktivní střetnutí, tentokrát mezi anglickými velkokluby Manchesterem City a Tottenhamem, v němž si pro jednoznačnou výhru 3:0 došli Citizens.

Utkání Real Madrid - FC Barcelona
zdroj: ČTK autor: El Nuevo Herald/TNS/ABACA

Katalánský celek pod novým koučem Ernestem Valverdem vyhrál všechny tři zápasy na americkém International Champions Cupu, v předchozích utkáních porazil Juventus (2:1) a Manchester United (1:0). Naopak Real, jehož hlavní hvězda Cristiano Ronaldo je stále na dovolené, nezvítězil ani jednou.

"Porážka mi nevadí. Vždycky bolí, ale tohle je příprava, takže výsledek není to hlavní. Důležité je, abychom byli připraveni 8. srpna," řekl kouč madridského celku Zinédine Zidane směrem k evropskému Superpoháru, o který se Real utká s Manchesterem United. Pak jeho svěřenci dvakrát nastoupí opět proti Barceloně k soubojům o španělský Superpohár.

Je nám líto, video expirovalo.
Barcelona zvítězila v přípravném "El Clásicu" nad Realem Madrid 3:2
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články