Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Trenér Tottenhamu Redknapp se zotavuje po operaci srdce

Londýn - Trenér fotbalistů Tottenhamu Harry Redknapp v týdnu podstoupil operaci srdce a chyběl tak na lavičce svého týmu při porážce 0:1 s Rubinem Kazaň. Ve čtvrtek byl čtyřiašedesátiletý kouč propuštěn z nemocnice, zákrok označil za "nic zásadního" a plánoval být se svým týmem už při nedělním zápase s Fulhamem. Lékaři mu ale doporučili klid. Redknapp by se tak měl vrátit až za dva týdny v zápase s Aston Villou.

Harry Redknapp
zdroj: EPA

Redknapp podstoupil zákrok, při němž mu lékaři odstranili neprůchodné cévy. "Mám doma běžecký pás a čas od času se půlhodinky proběhnu, abych se udržel ve formě. Ale tentokrát jsem po dvou minutách nemohl, cítil jsem bolest na hrudi a nemohl jsem dýchat," řekl trenér Tottenhamu britskému listu Guardian. "Šel jsem za klubovým lékařem, ten mě v sobotu poslal ke specialistovi a v pondělí už jsem byl v nemocnici."

Podle lékařů Redknapp neprodělal infarkt. "Už se cítím lépe, a jakmile to jen trochu půjde, chci být zase na lavičce," citovala kouče agentura Reuters. "Teď ale potřebuji odpočívat a poslouchat doktory. Když dodržím jejich rady, neměl bych mít další problémy," dodal. Čtyřiašedesátiletý kouč by se měl vrátit na lavičku svého týmu po reprezentační pauze 21. listopadu v zápase proti Aston Ville.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články