Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Baroš má za sebou první trénink v Baníku, koleno ho nebolí

Ostrava - Bývalý český reprezentant Milan Baroš se poprvé oficiálně objevil na tréninku ostravského Baníku. Kdy ale poprvé vyběhne na ligový trávník po vážném zranění kolene, zatím není jasné. "Není vyloučeno, že za týden proti Jihlavě bych už mohl být na soupisce. Nejdříve jako náhradník s tím, že bych to třeba v závěru mohl na pár minut zkusit," uvedl Baroš.

Je nám líto, video expirovalo.
Baroš absolvoval první trénink po návratu do Baníku

Baroš ostravské příznivce navnadil už ve středu, kdy se objevil na předzápasové rozcvičce pohárového utkání se Slováckem (více o utkání a sestřih zápasu). Na soupisce ovšem nebyl a do utkání tak zasáhnout nemohl. "Měl jsem to spíš jako takový trénink, doklusání, abych nemusel běhat sám. S klukama jsem si zahrál bago," uvedl Baroš.

Operované koleno Baroše při dnešním tréninku nijak neomezovalo, a tak i jeho pocity byly více než optimistické. "Trénink byl v pohodě, pro mě je důležité, že koleno drží, že jsem na něj nemusel myslet," řekl Baroš.

Baník se v tabulce ligy nachází na pátém místě, což je oproti minulým letům malý zázrak. I proto se Baroš na svůj návrat a spolupráci s novými spoluhráči těší. "Sebevědomí je na těch klucích vidět. Myslím, že se pořád mohou zlepšovat a jít tabulkou nahoru," dodal.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články