Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Plzeň vede ligu o bod, Jablonec obrátil utkání s Příbramí

Praha - Sparta nevyužila možnosti dostat se na první místo tabulky před Plzeň, s Teplicemi v atraktivním utkání jen remizovala a zůstává druhá. Možnost zvýšit náskok v čele na tři body nevyužili fotbalisté Plzně, kteří v Liberci remizovali 1:1. Jablonec dlouho prohrával v Příbrami, nakonec ale utkání čtyřmi brankami otočil, a jelikož Jihlava porazila Hradec, propadla se Příbram na poslední místo tabulky.

Utkání Teplice - Sparta
zdroj: ČTK autor: Zavoral Libor

Liberec – Plzeň 1:1

Západočeši vedli poté, co se v deváté minutě trefil Václav Pilař, pak ale zahodili několik šancí a Slovan je potrestal vyrovnáním, když se v 58. minutě z velkého úhlu prosadil Josef Šural. Liberec popáté v ročníku emizoval a je dvanáctý.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/286214-plzen-se-od-cela-vyrazneji-neodpoutala-v-liberci-remizovala-1-1/)

Teplice – Sparta Praha 0:0

Loni Teplice Spartě uštědřily jedinou porážku v sezoně, tentokrát se ale oba celky rozešly smírně 0:0. Na stínadlech sice branka nepadla, v atraktivním bojovném utkání ale byla k vidění řada šancí na obou stranách a diváci se bavili, ač do sítě ale míč žádný ze střelců nedostal. Teplice tak dále zůstávají jediným neporaženým celkem Synot ligy.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/286043-sparta-branku-nedala-s-teplicemi-se-rozesla-smirne/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Teplice - Sparta

Příbram – Jablonec 1:4

Příbram po sedmém kole zůstává jediným týmem, který v letošní sezoně ještě nevyhrál. V zápase s Jabloncem k tomu měla velmi blízko, nicméně od 73. minuty to se Středočechy šlo střemhlav dolů - inkasovali čtyři branky a nakonec prohráli 1:4.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/286051-patnact-minut-ctyri-goly-pribram-selhala-v-zaveru-s-jabloncem-a-prohrala/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Příbram - Jablonec

Hradec Králové – Vysočina Jihlava 0:3

Poté, co se zdálo, že se domácí votroci konečně výsledkově zvedají, přišla další rána. Doposud poslední Jihlava, která zůstávala bez jediné výhry, dokázala na východě Čech zvítězit 3:0. Dvě branky přitom vstřelil jeden z nejlepších střelců loňského ročníku Haris Harba, který na ligový gól čekal sedm zápasů. V závěru ještě zvyšoval Kukol.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/286049-jihlava-ma-konecne-tri-body-v-hradci-zvitezila-3-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Jihlava

Dukla Praha – Bohemians 1905 0:1

Malé pražské derby ovládli Bohemians 1905, kteří na hřišti Dukly zvítězili 1:0 a venku naplno bodovali ve třetím ze čtyř utkání v sezoně. Zápas sedmého kola na Julisce rozhodl jedinou brankou utkání až v 79. minutě Jan Moravec.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/286048-dukla-doma-nestacila-na-bohemians-1905/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Dukla - Bohemians 1905

Baník Ostrava – Mladá Boleslav 0:1

Fotbalisté Ostravy se alespoň částečně rehabilitovali za šestigólový debakl v Liberci z posledního kola, když zvítězili 1:0 nad ambiciózní Mladou Boleslaví. Nepříliš pohledný zápas rozhodl ve 20. minutě jedinou brankou Marek Šichor. Středočeši toho na Bazalech moc nepředvedli, Baník v domácím prostředí pošesté neprohrál. 

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/286047-banik-si-vyslapl-na-boleslav-a-bere-vsechny-body/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Baník Ostrava - Mladá Boleslav

České Budějovice – Slovácko 2:2

Dynamo nad Slováckem již po necelé půlhodině vedlo 2:0, jenže hosté nakonec dokázali srovnat stav zápasu na konečných 2:2. O vyrovnávací gól se přitom dvě minuty před koncem postaral Libor Došek, jenž se trefil již v šestém utkání v řadě.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/286046-budejovice-proti-slovacku-ztratily-dvougolove-vedeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice - Slovácko

Slavia Praha – Zbrojovka Brno 1:3

Fotbalisté Slavie prohráli v předehrávce 7. ligového kola s Brnem 1:3. Červenobílí utrpěli první domácí ztrátu v nové sezoně a klesli na třetí místo za Spartu. Zbrojovka navázala na jarní výhru v Edenu z Poháru České pošty, v samostatné nejvyšší soutěži ale zvítězila na hřišti Slavie vůbec poprvé. 

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/285991-slavia-poprve-v-lize-doma-podlehla-brnu-a-prisla-o-druhe-misto/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Slavia - Zbrojovka Brno
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články