Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Reprezentace trénovala na Strahově, zatím bez Rajtorala

Praha - Fotbalová reprezentace se dál chystá na sobotní zápas kvalifikace mistrovství Evropy proti Lotyšsku. Čeští hráči trénovali na Strahově a znovu chyběl pravý obránce či záložník František Rajtoral, který kvůli doznívající viróze a nachlazení vynechal už pondělní program.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentace se chystá na Lotyšsko, Eden ještě není vyprodaný

Devětadvacetiletý plzeňský hráč se léčí na hotelu. Trenér Pavel Vrba věří, že se Rajtoral co nejdříve připojí k mužstvu. "Dnes jsme ještě nechtěli nic riskovat, ale Franta by podle lékařů už ve středu měl být fit. Rádi bychom ho ve středu viděli na trávníku, měl by už naplno trénovat," uvedl Vrba.

Národní tým se na Strahově po pondělním spíše regeneračním tréninku už věnoval taktice, mezihře a také nácvikům přechodu do útoku. Ve středu čekají mužstvo dva tréninky a ve čtvrtek už se bude připravovat v dějišti sobotního zápasu v Edenu.

Český celek může ve svém prvním letošním utkání stvrdit skvělý vstup do evropské kvalifikace. Reprezentanti vyhráli všechny čtyři dosavadní duely ve skupině a vedou tabulku. Zdolali postupně třetí tým loňského světového šampionátu Nizozemsko (2:1), Turecko (2:1), Kazachstán (4:2) i Island (2:1). Po utkání s Lotyšskem ještě čeká národní celek 31. března přípravný zápas v Žilině proti Slovensku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články