Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Bohemians Praha uhráli proti Čáslavi třináctou remízu

Praha - Remízový král v druhé nejvyšší soutěži je zatím ze Střížkova. Hráči Bohemians Praha si totiž ve Fotbalové národní lize připsali už třináctý nerozhodný výsledek. V dohrávce 18. kola remizoval tým v zelenobílých dresech bez branek na hřišti předposlední Čáslavi. V utkání týmů ze středu tabulky zvítězil Varnsdorf nad Pardubicemi 2:0.

Fotbalisté Zlína. Ilustrační foto.
zdroj: http://www.fctescomazlin.cz

V Čáslavi se ve 4. minutě domácí Melissopulos opřel do Šanderova křížného pasu, avšak míč zastavilo břevno. Krátce nato Diuf pronikl do pokutového území Pražanů, jenže trefil jen nohy gólmana Štěpanovského.

V 62. minutě Ducheček vyběhl proti Hájkovi a zneškodnil prakticky jedinou šanci hostů. Na druhé straně vyhrál Achemaistos souboj s gólmanem, ale Penc odhlavičkoval míč do bezpečí.

Domácí nakonec dohráli v oslabení, v poslední minutě dostal Melissopulos druhou žlutou kartu. Na čtrnáctý Most ztrácí Čáslav tři body, má však utkání k dobru.

Ve Varnsdorfu se hrálo bez branek hodinu, pak domácí tým podržel brankář Porcal a z protiútoku skóroval Dobrovolný. Druhý gól přidal v 73. minutě Rudnickij, který po závaru ve vápně prostřelil shluk hráčů před pardubickou brankou. Vítěznému celku patří v tabulce sedmé místo, poražení Východočeši jsou devátí.

Výsledky dohrávek 18. kola:

Varnsdorf - Pardubice 2:0 (0:0)

Branky: 60. Dobrovolný, 73. Rudnickij. Rozhodčí: Houdek - Kříž, Hrabovský. ŽK: Jakobovský - Pospíšil, Hodas. Diváci: 630.

Čáslav - Bohemians Praha 0:0

Rozhodčí: Adam - Zeman, Blažej. ŽK: Melissopulos - Križan. ČK: 90. Melissopulos. Diváci: 307.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy