Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Skalák: Z takového zápasu musí každý tým těžit

St. Étienne – Svou velkou šanci dostal v zápase s Chorvatskem záložník Jiří Skalák. Do mnoha příležitostí se však nedostal, chyběla mu podpora a nedostával ty správné přihrávky. Věří ale, že týmu konečný výsledek 2:2 může v rozhodujících momentech turnaje hodně pomoci.

Jiří Skalák v zápase s Chorvatskem
zdroj: Reuters

"Je to určitě povzbuzení. Když prohráváte 0:2 a na konci 2:2, tak z toho musí každý tým těžit," prohlásil Skalák.

První poločas byl přitom z české strany hodně nepovedený. Mnoho toho nefungovalo, Skalák na pravé straně neměl příležitost rozvinout kloudný útok. Výsledkem byl vedoucí gól Chorvatů, Češi ani jednou nevystřelili.

V druhé půli se snažili hrát Češi aktivněji, ale v 59. minutě přišla další rána z kopačky Ivana Rakitiče. "Po první půli jsme neměli co ztratit a začali jsme hrát. Pak jsme udělali chybu a dostali jsme na 0:2," popsal Skalák.

Naděje svitla po gólu z hlavy střídajícího Milana Škody. To už na hřišti Skalák nebyl, na jeho místo naskočil Josef Šural. "Gól vždycky pomůže, takže jsem věřil, že ještě vyrovnáme,"podotkl Skalák.

"Bohužel jsem neměl moc balonu, čekal jsem na nějaké šance a moc toho nebylo. Snažil jsem se udělat, co nejvíce šlo," shrnul své působení v utkání Skalák.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články