Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Vstupenky na Neapol budou stát od 450 korun, do prodeje jdou 22. ledna

Plzeň - Vstupenky na utkání Viktorie Plzeň zahájí předprodej vstupenek na utkání Evropské ligy s fotbalisty Neapole 22. ledna v 9:00 pro majitele permanentek, stát budou od 450 do 1 000 korun. Volný prodej odstartuje 28. ledna. Lístek na duel v Doosan Areně 21. února bude stát od 600 do 1 200 korun.

Plzeňští fanoušci povzbuzují svůj tým před zápasem s Atlétikem
zdroj: ČTK autor: Eret Petr

Majitelé permanentek budou mít tradičně předkupní právo na jednu zlevněnou vstupenku plus jednu za plnou cenu. "Všichni permanentkáři budou mít tentokrát k dispozici celý týden včetně víkendu, aby si mohli návštěvu Štruncových sadů naplánovat bez větších časových omezení," řekl mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Vstupenky se budou prodávat jen na pokladnách přímo v Doosan Areně. Klub zároveň upozorňuje, že kvůli snaze vyhnout se případným komplikacím s prodejním systémem bude ve středu 16. ledna v 17 hodin minimálně do duelu s Neapolí ukončen prodej půlročních permanentek.

O den dříve než Plzeň zahájí Sparta předprodej na utkání s Chelsea, ceny vstupenek se pohybují od 950 do 2 950 korun. Majitelé permanentek mají nárok na slevu 30 až 40 procent.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články