Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Do Londýna a Neapole zamíří stovky českých fanoušků

Praha – Fanoušci fotbalistů Sparty a Plzně se chystají do světa. Odhadem stovky příznivců Pražanů si to namíří na Chelsea do Londýna, fandové Viktorie vyrazí do Neapole. České kluby se podle losu utkají ve shodnou dobu, přesné ceny lístků zatím nejsou známy. První duely 14. února začnou v 19:00, odvety se hrají od 21:05.

Ceny vstupenek na domácí zápasy oba kluby teprve určí. Sparta informace o cenách a termínech předprodeje zveřejní v prvním lednovém týdnu. Fanoušci letenského klubu však mají ještě v živé paměti loňské vysoké relace vstupenek na duel Evropské ligy s Liverpoolem.

Pro držitele permanentek začínala cena na 900 korunách, bez karty mohli diváci sehnat nejlevnější lístek za závratných 1 500 Kč. Anglický klub přitom na domácí zápas prodával vstupenky za sedm stovek.

Zatím je každopádně jisté pouze to, že lístky na utkání budou na hřišti Chelsea do sektoru fanoušků hostů stát 30 liber (asi 930 korun). "Dostali jsme na výběr ze tří sektorů a podle zájmu fanoušků jeden z nich vybereme. Pro fanoušky budeme rovněž organizovat jednodenní letecký zájezd," uvedl Kasík.

Pro plzeňské fanoušky by měla Neapol vyčlenit zhruba tisícovku míst. "Očekáváme, že naše výprava bude v řádu stovek fanoušků. Ti si už zařizují cestu po vlastní ose, organizují autobusové zájezdy a hodlají využít toho, že do Neapole létají z Česka nízkonákladové společnosti" dodal Pillár.

Podle prvních jednání s italským klubem se prý fanoušci Plzně nemusejí cesty do Neapole obávat. "Jejich fanoušci jsou vášniví, ale ne nebezpeční. Pokud naši fanoušci nebudou vyvolávat spory, nemají se prý čeho obávat a mohou se v klidu pohybovat po městě," řekl Pillár.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články