Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Souboj o čelo tabulky zůstává vyrovnaný, Jablonec i Teplice vyhrály

Praha - Tepličtí fotbalisté vyhráli na hřišti Kladna 2:0 a nadále zůstávají v čele prvoligové tabulky. Za hosty se trefil v 74. minutě Vondrášek, v 90. minutě pak pojistil vítězství Kalivoda. Středočeši znovu nevstřelili gól a jejich černá série bez branky se už protáhla na 360 minut. V tabulce na záda Teplic dýchá Jablonec, který zůstane i po dnešku druhý jen o skóre. Odpor Bohemians Praha ale svěřenci trenéra Komňackého zlomili až sedm minut před koncem, kdy se trefil obránce Tomáš Huber. Střížkovští Bohemians tak zůstávají na ligovém chvostu, v Jablonci prohráli potřetí za sebou. Více informací z obou utkání najdete na serveru fotbalživě.cz, kde můžete sledovat i záznam utkání.

V dalším dnešním utkání nedokázali fotbalisté Bohemians 1905 zdolat Slovan Liberec ani na třetí pokus během tří týdnů. Po porážce a remíze v domácím poháru prohráli doma 0:1 a strůjcem libereckého vítězství byl znovu Blažek, který se trefil i v obou pohárových zápasech. Pokazil tak domácímu brankáři Sňozíkovi jubilejní stý ligový zápas. 

Mladá Boleslav vedla nad Slováckem po 29 minutách už 3:0 po střelách Rolka, Mendyho a Kuliče, ale nakonec se o tři body strachovala. Ondřejka a Smetana dokázali po změně stran snížit na rozdíl jediné branky a v závěru mohli hosté dokonce srovnat, kdyby Miller nechytil Ondřejkovu nepříjemnou střelu. V posledním dnešním zápase porazila Olomouc České Budějovice 2:0.

VIDEO:

Podrobnosti k utkání Kladno - Teplice najdete zde.

Podrobnosti k utkání Jablonec - Bohemians Praha najdete zde.

Podrobnosti k utkání Bohemians 1905 - Liberec najdete zde.

Podrobnosti k utkání Mladá Boleslav - Slovácko najdeze zde.

Podrobnosti k utkání Olomouc - České Budějovice najdete zde.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články