Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Liberec začíná přípravu s navrátilci z hostování

Liberec - Zatím bez posil a pouze s hráči, kteří se vrací z hostování či rezervního B mužstva, dnes zahájili přípravu liberečtí fotbalisté. Kádr třetího týmu minulého ligového ročníku doznal minimálních změn. Z jarního hostování v Plzni se vrátil pouze obránce Jan Polák, ze slovenských Zlatých Moravců brankář Petr Bolek a z Dubnice záložník Ján Vlasko. Uvedl to tiskový mluvčí klubu Lukáš Váňa.

Trenér Ladislav Škorpil si z třetiligového B týmu ještě "vytáhl" talentované Ladislava Martana a Tomáše Dostálka. K pohybu uvnitř kádru však podle všeho ještě dojde. Podle zákulisních informací by mohli odejít obránce Radek Hochmeister, záložníci Filip Dort s Jakubem Dohnálkem a útočník Tomas Radzinevičius. "Zatím to jsou ale jen předčasné spekulace," upozornil Váňa.

Celý tým, který v červenci také čekají souboje v předkole Evropské ligy, se už dnes přesunul na pražskou FTVS, kde hráči absolvovali tradiční fyzické a funkční testy. V úterý Libereckým začne nejtěžší část přípravy: v Hraběticích v Jizerských horách, kam v zimě vyrážejí nabírat kondici na běžkách, nyní budou polykat dlouhé kilometry v sedlech kol. Po týdenním bloku se mužstvo Slovanu vrátí do Liberce, pak jej čeká desetidenní herní soustředění v rakouském Seefeldu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články