Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Cristianu Ronaldovi hrozí operace kýly

Londýn - Portugalskému fotbalistovi Cristianu Ronaldovi hrozí, že zmešká začátek přípravy na novou sezonu. Čtyřiadvacetiletý Ronaldo se zranil při sobotní výhře Portugalska 2:1 nad Albánií v kvalifikaci mistrovství světa. Zranění ho vyřadilo ze středečního přípravného utkání v Estonsku, a proto odcestoval na rodnou Madeiru. Hvězda Manchesteru United se možná bude muset podrobit operaci kýly, napsal list The Times.

O případné operaci by měli lékaři United rozhodnout v nejbližších dnech a majitel Zlatého míče by se jí podrobil ještě před začátkem dovolené v příštím týdnu.

Příprava anglického mistra začíná 6. července, Ronaldo by se však předtím  mohl stěhovat do Realu Madrid. Podle prezidenta španělského klubu Florentina Péreze je po příchodu Brazilce Kaká dalším cílem právě portugalský reprezentant. "Bílý balet" je prý připraven za posily v létě utratit až 300 milionů eur. Vedle Ronalda by madridský celek rád získal Francka Ribéryho z Bayernu Mnichov, Xabiho Alonsa z Liverpoolu a duo z Valencie David Villa a David Silva.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články