Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Kaká má za sebou lékařskou prohlídku a je blíž Realu

Recife (Brazílie) - Nejlepší fotbalista světa roku 2007 Kaká se opět přiblížil k přestupu z AC Milán do Realu Madrid. Vedení brazilské reprezentace oznámilo, že sedmadvacetiletý záložník se dnes na srazu národního týmu podrobil na žádost španělského klubu lékařské prohlídce. Kaká absolvoval obligátní vyšetření na klinice v Recife, kde Brazílie ve středu hraje zápas kvalifikace mistrovství světa s Paraguayí. "Vedení brazilského týmu vyhovělo žádosti hráče a Realu Madrid a umožnilo mu podstoupit prohlídku. Na testy Kaká doprovodil lékař reprezentačního týmu Jose Ruiz Runco," citovala prohlášení brazilského svazu.

"Bílý balet" se s AC Milán podle rozhlasové stanice Cadena Ser už minulý týden dohodl na přestupní částce 65 milionů eur (asi 1,74 miliardy korun), což by z Kaká učinilo druhého nejdražšího fotbalistu historie fotbalu po Zinédinu Zidanovi. Hráč má v Realu podepsat smlouvu na pět let s příjmem devět milionů eur (asi 247,5 milionu korun) ročně.

Do Milána by naopak mohl zamířit bosenský útočník Edin Džeko z Wolfsburgu. Bývalý hráč Teplic pomohl v uplynulé sezoně německému klubu k titulu a s 26 góly byl druhým nejlepším střelcem bundesligy. Podle Sky Italia je blízko přestupu do AC, který za něj údajně nabízí 17 milionů eur (asi 465 milionů korun).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články