Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Kde je Mahrez? Leicester ho nepustil k City, on má prý deprese a nehraje

Přestup se nekonal a Rijád Mahrez, hvězda fotbalistů Leicesteru, je silně rozladěný. Chtěl do Manchesteru City a tam chtěli tvořivého záložníka také – nabízeli 60 milionů liber (přes 1,7 miliardy korun), jenže v Leicesteru chtěli za svoji oporu ještě o dvacet milionů víc. K dohodě nedošlo a Mahrez podle všeho odmítá hrát.

Riyad Mahrez
zdroj: REUTERS autor: Craig Brough

Reprezentant Alžírska, který má také marocký a francouzský pas, si hodlal vynutit přestup do Manchesteru a vynechal dva předešlé zápasy, které Leicester s Evertonem a Swansea prohrál.

Teď bude nejspíš o víkendu chybět i ve třetím utkání. Britský list The Telegraph se odkazuje na zdroje blízké hráči, které tvrdí, že s týmem nezačne trénovat ani do konce tohoto týdne.

Vedení jeho klubu to odmítá komentovat ani se vyjadřovat k tomu, zda k tomu hráč dostal svolení, i když francouzský trenér Calude Puel minulý týden připustil, že dal Mahrezovi nějaký čas na to, aby si vyčistil hlavu. Jak dlouhý ten čas bude, nejspíš ale není jisté. List uvádí, že podle informací z Leicesteru v klubu ani netuší, kde fotbalista nyní je. Od úterka nebyl na tréninku.

Mahrez, jemuž Leicester zamítl během půl roku už druhou nabídku na přestup, se nechal slyšet, že je z toho v depresích. To by mohlo být podle tamních médií pro vedení kubu nepříjemné, protože chtělo za svou hvězdu víc peněz, než byla nabídka, a mohou být považováni za ty, kdo fotbalistovi deprese přivodili, pokud by mu lékaři psychické potíže skutečně diagnostikovali.

Obránce Harry Maguire řekl, že spoluhráči Mahreze rádi uvidí zpátky na tréninku. "Je nesporně jedním z našich nejlepších hráčů. Jeho problém by měl řešit klub a jeho agent, my hráči to neřešíme a rádi ho přijmeme zpátky mezi sebe," řekl.

Zdroj
The Telegraph

Hlavní zprávy

Nejčtenější články