Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Barošův návrat do Ostravy je blízko, ale ještě není hotov. Baník začal přípravu bez něj

Ostrava – Pokud nenastane v nejbližší době zásadní zmar, Milan Baroš se potřetí vrátí do Ostravy. Pětatřicetiletý bývalý útočník Liverpoolu stále neoznámil, kde bude hrát v příští sezoně, ale z vyjádření trenéra Baníku Radima Kučery to vypadá na jeho návrat na Bazaly. Naopak jistou posilou nováčka nejvyšší soutěže je stoper Martin Šindelář.

Baník zahájil přípravu na hřišti v Šilheřovicích ještě bez Baroše, ale z řady indicií by se vítěz Ligy mistrů z roku 2005 mohl ke svému mateřskému klubu co nevidět připojit.

"Dokud není nic podepsáno, není nic hotové. Ale já věřím, že je to na dobré cestě. Milan teď trénuje se svým kondičním trenérem individuálně a možná v pátek bychom se měli osobně sejít. Věřím, že to klapne a Milan nám pomůže," řekl Kučera.

Je nám líto, video expirovalo.
Baník zahájil přípravu, s Barošem se sejde trenér Kučera

I Liberec, jehož dres bývalý reprezentační kanonýr v uplynulé sezoně oblékal, už ústy sportovního ředitele Jana Nezmara naznačil, že další Barošovy kroky vedou do Ostravy.

"Zatím není nic hotové. Jednáme, nějak se to vyvíjí, ale žádnou jistotu zatím nemáme a nic není podepsáno," řekl sportovní ředitel Baníku Dušan Vrťo.

Ostravu posílil stoper Šindelář

Jistou první letní posilou je naopak stoper Martin Šindelář, který do Baníku přestoupil z Olomouce. Šestadvacetiletý defenzivní hráč podepsal v Ostravě dvouletou smlouvu.

Šindelář, který za Sigmu odehrál v nejvyšší soutěži 65 zápasů, na Hané skončil po vypršení smlouvy. "Měl jsem i nějaké nabídky do zahraničí, ale Baník je značka. Cítil jsem po letech v Olomouci potřebu změny a jsem rád, že to tam takhle i pochopili. Čekám, že tu dostanu nový impulz a splním to, co ode mě v Baníku očekávají," řekl Šindelář.

Šindeláře v zimě přibrzdily zdravotní problémy s mononukleózou a na jaře za Olomouc ve druhé lize neodehrál ani minutu. "Ale už měsíc a půl trénuju naplno a dostávám se do toho. Je tam zápasové manko, ale věřím, že to v přípravě doženu," dodal Šindelář.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články