Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Karel Jarolím má další vrásku, po Dočkalovi ztrácí zřejmě i Radu

Mladá Boleslav – Jakub Rada z Mladé Boleslavi se zranil v zápase s Hradcem Králové. Devětadvacetiletý záložník musel být odnesen ze hřiště a odjel na vyšetření s podezřením na poranění kolenních vazů. Hrozí, že Mladé Boleslavi bude Jakub Rada chybět i několik měsíců a trenér fotbalové reprezentace Karel Jarolím zřejmě přijde po Bořku Dočkalovi o druhého nominovaného hráče.

Sport
zdroj: ČT4

"Ještě nevím, protože odjel do nemocnice na vyšetření. Předběžný odhad byl ale na zkřížený vaz. Věřím, že to bude něco menšího, protože jinak by to pro nás bylo velké oslabení," řekl mladoboleslavský trenér Leoš Kalvoda po zápase.

Jakub Rada je jediným nominovaným hráčem z Mladé Boleslavi, kde trenér Jarolím dosud působil a kde se ve středu odehraje přípravné utkání s Arménií. Na reprezentační sraz byl pozván podruhé.

V závěru prvního poločasu duelu s Hradcem Králové zůstal Rada po střetu s protihráčem bezvládně ležet na trávníku a spoluhráči ihned volali lékaře. Evidentně silně otřesený hráč byl následně odnesen ze hřiště na nosítkách a po prvním ošetření zamířil do šaten za pomoci dvou členů realizačního týmu, kteří ho podpírali z obou stran.

Rada se smolně zranil podruhé v krátké době. V květnu ho nešťastně trefil míčem do hlavy spoluhráč Lukáš Magera. Rada tehdy musel do nemocnice, kde mu diagnostikovali otřes mozku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články