Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Baroš je blízko přestupu do Liberce. Od změny dresu ho dělí lékařská prohlídka

Liberec – Milan Baroš s největší pravděpodobností po roce opět změní dres. Bývalý reprezentant má namířeno z Mladé Boleslavi do Liberce. Ani jeden z klubů to zatím oficiálně nepotvrdil, hráčův agent Pavel Paska však řekl, že ve středu má Baroš podstoupit v Liberci zdravotní prohlídku a následně podepsat smlouvu.

"V pátek se z Liberce ozvali a projevili o Milana opravdu silný zájem, protože v podstatě nemají útočníka. Dohodli jsme se poměrně rychle," řekl Paska pro Aktuálně.cz.

Čtyřiatřicetiletý vítěz Ligy mistrů z roku 2005 a druhý nejlepší střelec v historii české reprezentace přišel do Mladé Boleslavi před rokem z Baníku Ostrava, když podepsal dvouletou smlouvu.

Je nám líto, video expirovalo.
Baroš končí v Mladé Boleslavi a míří do Liberce

Natrvalo se však do základní sestavy neprobojoval a minulý týden se prý domluvil s vítězem MOL Cupu na ukončení spolupráce. "V tuhle chvíli nemám od vedení pokyn, že bych to mohl komentovat," řekl mluvčí Mladé Boleslavi Jiří Koros.

Baroš hrál v minulosti za Liverpool, Aston Villu, Portsmouth, Lyon, Galatasaray či Antalyaspor. V Liberci by nyní měl zacelit mezeru po odchodu Marka Bakoše.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články