Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Brückner by mohl padnout už 7. listopadu, píše rakouský tisk

Vídeň - Tlak na odvolání českého trenéra rakouské fotbalové reprezentace Karla Brücknera v Rakousku dále roste. Brückner by mohl "padnout" už na schůzce vedení svazu 7. listopadu, tvrdí dnes deník Österreich.

Fotbalový trenér Karel Brückner
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Český trenér, který k mužstvu nastoupil teprve před dvěma a půl měsíci, se ocitl v palbě kritiky rakouských médií po porážce 1:3 se Srbskem v kvalifikačním utkání pro mistrovství světa 2010 na domácím hřišti minulou středu.

Funkcionáři včetně předsedy rakouského svazu Friedricha Sticklera však Brücknera opakovaně podpořili a žádali, aby mu bylo dopřáno více času. "Pokud ale budou žádat Brücknerovu hlavu zástupci jednotlivých zemských svazů, nebude ho schopen udržet asi ani Stickler. V přípravném utkání proti Turecku 19. listopadu by už mohl mužstvo vést někdo jiný," píše list Österreich.

Kritika se dále stupňuje a poukazuje hlavně na to, že Brückner není stále přítomen, nezdržuje se v Rakousku a nekontaktuje zdejší trenéry. Jeho asistent Andreas Herzog soudí, že Brückner se nezmění a že to je dobře. "Jenže to může jeho konec jen urychlit," píše Österreich.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články