Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Hradec otočil východočeské derby v Pardubicích, vyhrála i Karviná

Pardubice – Druhá liga má nového lídra. Na první místo se posunuli fotbalisté Hradce Králové, kteří otočili východočeské derby a v Pardubicích vyhráli 2:1. Druhá je Karviná, která v dohrávce porazila Frýdek-Místek 2:1. Na lídry z Hradce ztrácí jediný bod. 

Tomáš Holeš z Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Kolařík Stanislav

Hradci v Pardubicích vůbec nevyšel první poločas tradičně prestižního zápasu. Hosté se do šancí nedostávali, naopak soupeř ve 40. minutě udeřil, když si na centr Kima Te-wona naskočil Petráň a hlavou usměrnil míč mimo dosah brankáře Lindra.

Do druhé půle udělali hosté dvě změny ve středu zálohy a výsledek se brzy dostavil. Pravý bek Holeš si u zadní tyče počkal na přízemní centr a efektní patičkou srovnal. O deset minut později se šikovnou tečí prosadil Pázler a patnáctým gólem v sezoně potvrdil pozici nejlepšího střelce soutěže. Zorvan pak ještě trefil břevno a Pardubice už neměly sílu na srovnání.

V závěru na sebe ještě upozornili hostující fanoušci, kteří pálili pneumatiky, a zasahovat musela policie.

Karviná porazila Frýdek-Místek

Karviná na svém hřišti nezačala dobře a už od šesté minuty prohrávala po střele Švrčka. Poté však domácí předvedli velký tlak a do přestávky otočili skóre Urgela a Puchel povedeným přímým kopem.

Svěřenci Jozefa Webera už po změně stran tolik nedominovali, přesto si těsné vítězství pohlídali a prodloužili sérii bez porážky ve Fotbalové národní lize na osm zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karviná - Frýdek-Místek

Pardubice - Hradec Králové 1:2 (1:0)

Branky: 40. Petráň - 53. Holeš, 62. Pázler. Rozhodčí: Berka - Kříž, Koval. ŽK: Kovář, Petráň, Kakrda - Mareš, Holeš, Chleboun, Krmaš, Malinský, Lindr. Diváci: 2147. 

MFK Karviná - MFK Frýdek-Místek 2:1 (2:1)

Branky: 14. Urgela, 39. Puchel - 6. Švrček. Rozhodčí: Julínek - Caletka, Boček. ŽK: Pindroch, Dreksa - Byrtus, Klabník, Literák, Švrček. Diváci: 1510.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články