Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Španělsko v přípravě znovu remizovalo, Rumunsku nevstřelilo ani branku

Kluž – Druhou remízu v řadě si na své konto připsali fotbalisté Španělska. Favorizovaný celek, který se na mistrovství Evropy utká ve skupině i s Českou republikou, se po Itálii rozešel v přípravě smírně i s Rumunskem, když na jeho půdě uhrál výsledek 0:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Rumunsko - Španělsko

Španělé nastoupili v kombinované sestavě a bez obránce Sergia Ramose, jenž si v duelu s Itálií poranil záda. Brankář Iker Casillas oslavil vychytanou nulou svůj 166. start za reprezentaci, čímž se stal rekordmanem mezi evropskými hráči. Ve světovém žebříčku patří španělskému kapitánovi šesté místo.

Utkání nepřineslo příliš gólových šancí. Více ze hry měli domácí Rumuni, kteří neprohráli už sedmnáctý zápas v řadě a potřetí z posledních čtyř duelů neinkasovali. Na ME si zahrají hned v prvním utkání turnaje proti pořádající Francii.

Rumunsko - Španělsko 0:0

Sestava Španělska: Casillas - Mario, Piqué (51. Nacho), Bartra, Jordi Alba - Sergi Roberto (59. Fábregas), Koke - Silva (79. Morata), Pedro (66. Mata), Nolito (46. Isco) - Alcácer (59. Aduriz). Trenér: Del Bosque.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články