Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Ve formě hrající Baránek zatím na reprezentaci nemyslí

Plzeň - Fotbalisté Plzně v nejvyšší soutěži už čtyřikrát po sobě neinkasovali, na čemž má podíl i obránce Jan Baránek, který v posledních utkáních navíc září i střelecky. Dvaadvacetiletý stoper má momentálně možná nejlepší formu z ligových obránců, ale na reprezentační dres zatím vůbec nepomýšlí.

Jan Baránek
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

"V národním týmu teď hrají kluci, kteří jsou někde jinde než já. Navíc oni si vykopali mistrovství Evropy, takže já se nikam necpu. Proto mě nemrzí, že teď bude nejbližší sraz až v březnu," řekl Baránek novinářům po domácí výhře 3:0 nad Duklou, na které se podílel druhým gólem.
 
Za poslední tři soutěžní utkání se trefil potřetí a celkem už popáté za podzim. Tak produktivního stopera měla Plzeň naposledy v Mariánu Čišovském. "Jsem rád, že mi to padá a pomáhám týmu, ale hlavní je, že se vyhrává. Moje góly jsou náhoda, vždycky mě to nějak trefí. Už se tomu s klukama smějeme, že dávám góly jen já," připustil Baránek.
 
Úřadující mistr i díky němu vede po podzimu ligovou tabulku o tři body před Spartou. "Jsou to pořád jen tři body, takže jen jeden zápas. Alespoň ale neusneme na vavřínech, přes zimu budeme dřít a na jaře se pokusíme získat co nejvíce bodů," dodal bývalý zadák Ostravy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články