Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Skalák je po operaci kolena a může přijít o Euro jednadvacítek

Mladá Boleslav - Záložník Mladé Boleslavi Jiří Skalák a člen reprezentace do 21 let zmešká závěrečná dvě poslední kola Synot ligy a ohrožený je také jeho start na červnovém domácí mistrovství Evropy. Po zranění ve víkendovém ligovém utkání už absolvoval během středy artroskopickou operaci kolena.

Jiří Skalák
zdroj: ČTK

"Nemám ještě úplně přesné informace, ale podrobil se artroskopii a už je normálně doma. Samotný Jirka mi říkal, že je to 50 na 50, co se týče Eura," řekl tiskový mluvčí Mladé Boleslavi Jiří Koros. "Do konce ligy je samozřejmě mimo, ale když bude v pořádku, tak se bude snažit trénovat co nejdřív, aby se Eura zúčastnil. Pořádné výsledky artroskopie by měly být zítra," doplnil Koros. Skalák se zranil v nedělním utkání s Jabloncem (1:1).

Skalák v Mladé Boleslavi od loňského léta nejprve hostoval a v dubnu natrvalo přestoupil z pražské Sparty. Třiadvacetiletý ofenzivní hráč v této sezoně odehrál 24 ligových zápasů a vstřelil šest branek. Gól z penalty dal Skalák také v poslední březnové přípravě jednadvacítky s Portugalskem (1:0).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články