Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Spartu vyzvaly v přípravě Olbramovice, Plzeň podlehla Hannoveru

Praha – Nevšední zážitek prožili fotbalisté Olbramovic, kteří hrají 4. třídu v benešovském okrese. V tréninkovém centru na Strahově si zahráli s mistrem ligy, pražskou Spartou.

Je nám líto, video expirovalo.
Olbramovice vyzvaly pražskou Spartu

Životní zápas si vybojovali hráči Olbramovic v projektu Kopeme za fotbal. "Bude to to nejvíc, co ve fotbale zažiju," popsal předzápasové dojmy záložník Olbramobvic Václav Dušek.

Úvod outsiderovi sice nevyšel, ale pak srovnal skóre mazácky Miroslav Štěpánek. "V zakončení většinou selhávám, jsem rád, že to zrovna teď vyšlo," glosoval svou trefu.

Sparta představila i své zimní posily. Albánec Herolind Shala si poprvé zahrál v rudém dresu. "Bylo to skvělé. Jsem rád, že jsem si mohl zahrát. Rád se mazlím s míčem, takže pro mě to byl perfektní zápas," uvedl. Olbramovice nakonec prohrály se Spartou 2:12.

Největší rivaly Pražanů, fotbalisty Plzně, čekal na soustředění v Turecku bundesligový celek. Utkání proti Hannoveru rozhodl už ve 3. minutě bývalý francouzský reprezentant Jimmy Briand. Pro Plzeň jde o první zaváhání v zimní přípravě.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články