Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Majitel Šachtaru: Pokud se hráči nevrátí, budou trpět

Doněck – Nechcete se vrátit? Tak se připravte na tvrdé následky. Tento vzkaz poslal šestici hráčů, kteří po přátelském zápase proti Lyonu odmítli odletět zpět na Ukrajinu, majitel Šachtaru Doněck Rinat Achmetov. "Všichni mají kontrakty, které musejí dodržovat," řekl nejbohatší Ukrajinec.

Rinat Achmetov
zdroj: ČTK/AP autor: EFREM LUKATSKY

Po porážce 1:4 s Lyonem se na letišti neobjevili Brazilci Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Ismaily a Argentinec Facundo Ferreyra, protože se odmítli vrátit do země zmítané válečným konfliktem.

"Nevylučuji, že tito hráči se rychle připojí k mužstvu a někteří z nich už zítra. Všichni mají kontrakty, které musejí dodržovat. Pokud se nevrátí, budou první, kdo bude trpět," uvedl v prohlášení Achmetov. "Každý z nich má minimální výkupní klauzuli činící desítky milionů eur. Nebudeme dělat žádný výprodej," vzkázal nejbohatší Ukrajinec případným zájemcům.

Pohřešovaní Jihoameričané ani další fotbalisté jeho klubu se prý nemusejí bát o svůj život. "Jsme připraveni zajistit bezpečnost. Nebudeme riskovat a v žádném případě nebudeme hráče brát na nebezpečná místa. Moc rádi bychom hráli v Doněcku, ale bohužel v této chvíli nemůžeme. Budeme hrát tam, kde nám to dovolí. Rádi bychom byli v Charkově," poznamenal Achmetov.

Je nám líto, video expirovalo.
Šestice hráčů Šachtaru se odmítla vrátit s týmem na Ukrajinu
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články