Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Fleišman o výhře nad Košicemi: Tenhle zápas rozhodlo štěstí

Košice – Neinkasovali a na sever Čech si odvezli důležitou jednogólovou výhru. I přesto fotbalisté Liberce nebyli po utkání v Košicích úplně spokojení. Podle nového kapitána Jiřího Fleišmana je sice pozitivní, že Slovan dokázal vyhrát, ale výkon Slovanu dle něj zůstal za očekáváním a triumf byl dílem velké náhody.

Liberecký Marek Jarolím proměňuje penaltu v uktání s Košicemi
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

"Je to jedno z nejšťastnějších vítězství, tenhle zápas rozhodlo štěstí, které stálo při nás," řekl Fleišman. "Z výkonu jsem zklamaný, z vítězství mám ale strašnou radost. I proto, že jsem v Evropě poprvé měl kapitánskou pásku. Předvedená hra ale stála za prd," doplnil levý obránce.

Připustil, že Košice Slovan přehrávaly. "Nedokázali jsme podržet míč, Košice nás ve všech směrech přehrály. Ale hraje se na góly a my jsme jeden dali z penalty. Vyhráli jsme 1:0, a to se počítá," uvedl Fleišman.

Na Liberci se podle něj podepsalo, že hrál první soutěžní duel nové sezony. "Chyběla nám sehranost. Nakopávali jsme balony, nepodrželi jsme míč. Útočníci se vepředu prali, ale když ztratili balon, byla tam 30 metrů díra a zase se to na nás valilo. Byli jsme pořád pod tlakem. Na mezihře budeme muset zapracovat," prohlásil Fleišman.

Kvůli nepřesvědčivému výkonu nepovažuje dvojzápas zdaleka za rozhodnutý. "Neřekl bych, že je postup blízko. Jsme v poločase, vedeme o jeden gól. Jak jsme dnes viděli, Košice jsou velice dobrý tým. Ukázaly nám, že nejsou týmem, přes který by se dalo přejít bez boje," dodal nový liberecký kapitán.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Košice - Slovan Liberec
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články