Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Plzeň pošilhává po Hořavovi a údajně i po Rabušicovi

Plzeň - Fotbalová Viktoria Plzeň se před startem nové sezony poohlíží po posilách. Úřadující ligoví mistři potvrdili, že usilují o olomouckého záložníka Tomáše Hořavu a jednají s hanáckým klubem o jeho příchodu.

Tomáš Hořava
zdroj: ISIFA

"Tomáše Hořavu sledujeme a máme o něj zájem. Jednání probíhají, ale zatím nejsou v takové fázi, abychom je mohli konkretizovat," řekl tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár.

O Hořavu ale neusiluje jen úřadující český mistr, zájem o něj údajně mají také zahraniční kluby. Pětadvacetiletý záložník odehrál v české lize 132 utkání, jednou oblékl i dres reprezentačního A týmu.

Spekuluje se o tom, že Západočeši usilují také o libereckého útočníka Michaela Rabušice. Třiadvacetiletý hráč zaujal svými jarními výkony, ve druhé polovině ligové sezony vstřelil osm branek.

Vrátí se Petržela?

Plzeň prý také dlouhodobě sonduje možnost návratu záložníka Milana Petržely z německého Augsburgu, o kterého trenér Pavel Vrba usiloval už v zimě. "Další jména zatím nebudeme komentovat," podotkl plzeňský mluvčí.

Viktoria začne letní přípravu na další sezonu a start v kvalifikaci Ligy mistrů v pondělí, o týden později se k týmu připojí reprezentanti. Na startu přípravy by zatím neměly být žádné nové tváře, pouze navrátilci z hostování v jiných klubech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články