Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Vydra dal dvě branky, Watford v závěru snů postoupil do finále

Londýn – Famózní, dech beroucí, neuvěřitelné. Tato slova nejlépe vystihují závěr zápasu, ve kterém fotbalisté Watfordu dokázali vyhrát 3:1 nad Leicesterem a postoupili do finále play-off o Premier League. Dvěma brankami a výborným výkonem se na tom podílel i český reprezentant Matěj Vydra, jenž má tak na kontě již 22 branek v sezoně.

Slavící hráči Watfordu
zdroj: ISIFA

Psala se 97. minuta, když Cassetti fauloval Ekstranda a rozhodčí nařídil proti Watfordu penaltu. Londýnský celek v té době vedl 2:1 a potřeboval vstřelit ještě jednu branku, aby postoupil. K penaltě se postavil sám faulovaný, ale pokutový kop ani nadvakrát neproměnil. Obrana Watfordu míč odkopla na půlku, kde se po rychlé akci po pravém křídle dostal míč až k volnému Deeneymu, který v 98. minutě poslal Watford do vytouženého vedení 3:1.

Londýňané si již vedení v chaotickém závěru, kdy na hřiště vtrhli fanoušci, udrželi a ve finále se utkají s jedním z dvojice Brighton-Crystal Palace.

Důležitou postavou utkání byl i český reprezentant Matěj Vydra. Jednadvacetiletý útočník byl hned od úvodu utkání aktivní a do první šance se dostal již v sedmé minutě, ale tváří v tvář brankáři nedal. Po čtvrthodině hry se však již Vydra dočkal. To když po přihrávce Cassettiho za obranu trefil míč přímo ze vzduchu za záda Schmeichela.

Za čtyři minuty srovnal hlavou po rohu Nugent. Druhou branku v utkání vstřelil Vydra čtyřiadvacet minut před koncem, když pěkně zakombinoval s Deeneyem. V závěru si Londýňané vytvořili obrovský tlak, který po infarktovém závěru využil Deeney.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články