Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Žižkov nedostal gól ani v Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Fotbalisté Viktorie Žižkov zůstali i po čtvrtém kole druhé ligy stoprocentní a bez inkasovaného gólu. Na hřišti Ústí nad Labem dnes zvítězili 2:0 zásluhou povedené úvodní čtvrthodiny a upevnili si vedení v tabulce.

Naopak Severočeši nedokázali bodovat ani pod vedením nového trenéra Přemysla Bičovského, přestože se do sestavy vrátily opory z minulé sezony útočník Richard Veverka a středopolař Pavel Moulis. Zápas měl divoký úvod. Už krátce po jeho zahájení nastřelil Bartl zblízka ústeckého gólmana Nováka. Poté se hra přesunula před branku Viktorie a její strážce Boháč zlikvidoval šanci Čtvrtníčka, po střele Veverky ho zastoupil obránce Besta.

Hosté šli do vedení v sedmé minutě, kdy po rychlém brejku a zaváhání brankáře Nováka skóroval z úhlu Surynek. O pět minut později propadla ústecká obrana podruhé a míč dopravil do sítě Bartl. Do přestávky ještě ústecký Hrošovský minul ve slibné pozici branku Žižkova, na druhé straně hbitý Surynek obešel čtyři hráče Ústí, ale sólo nezakončil. Ve druhém poločase si rychlejší a kombinačně lepší Pražané hlídali dvoubrankový náskok. Střely Bartla a Kotyzy mířily nad ústeckou branku, v závěru šla mimo tyče i hlavička ústeckého Valenty.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články