Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chvílemi jsem se až styděl, přiznal trenér Klokanů Weber

Olomouc – Krize fotbalistů Bohemians přetrvává. Sedmnáct zápasů v řadě nedokázali Klokani vyhrát, v Klíčovém zápase v boji o záchranu podlehli Olomouci 0:4. Sigma si tímto výsledkem naopak téměř zajistila ligovou účast i pro příští rok. Na jedné straně proto byla po zápase znát velká úleva a na druhé marnost.

Trenér Jozef Weber
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

"Krize je velká, rozdíl byl ohromný. Chvílemi jsem se až styděl, protože to bylo velmi špatné vystoupení," konstatoval trenér hostů Jozef Weber.

Pražský celek zůstává čtrnáctý, na prvním nesestupovém místě, a na patnáctou Ostravu má náskok dvou bodů. "Výsledky Baníku nesledujeme. Spoléhat na to, že Baník bude prohrávat, nemůžeme. Musíme se soustředit na sebe," uvedl Weber.

Trenér Olomouce Petr Uličný působil po utkání uvolněně. "Kvalita není ještě podle našich představ, ale morální kvalita některých hráčů, kteří to přenáší na ostatní, se pozitivně projevuje. Pro mě je tato mise nesmírně důležitá. Nemohl bych chodit v Olomouci na pivo, aby na mě lidi něco pořvávali," dodal Uličný.

Podle gólmana Klokanů Radka Sňozíka vývoj ovlivnil první gól, který padl po jeho střetu s Ordošem. "V televizi muselo být vidět, že před první brankou Olomouce šlo o faul. Skončil jsem metr za čárou. V malém vápně bych měl být jako brankář chráněný. Dostali jsme gól ve třetí minutě, to zápas hodně ovlivnilo. Domácí se uklidnili," řekl Sňozík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání

Ordoš naopak namítl, že brankáři nic neudělal. "Před Sňozíkem jsem jen stál, nešel jsem nijak aktivně do souboje. Bylo to na posouzení rozhodčího a ten to neodpískal," tvrdil Michal Ordoš. "Jsme rádi za výhru, věřili jsme si a je super, že máme tři důležité body. Máme nyní náskok devíti bodů, nechci snižovat kvality Baníku ani Bohemky, ale věřím, že už jsme skoro zachránění," dodal Ordoš.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články