Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Lensky bojuje s alkoholem, skončil v Utrechtu

Utrecht (Nizozemsko) - Český fotbalista s kanadskými kořeny Jacob Lensky kvůli problémům s alkoholem opouští Utrecht. Bývalý reprezentant do 21 let se s nizozemským prvoligovým klubem dohodl na předčasném ukončení smlouvy, která měla původně vypršet v červnu příštího roku. Třiadvacetiletý levý obránce nebo záložník se vrací do rodné Kanady.

Jacob Lensky
zdroj: Utrecht.nl

"Jacob se chtěl vrátit a nějaký čas žít opět v Kanadě, aby se zotavil z problémů s alkoholem, kterým nyní čelí. Utrecht mu přeje do budoucna samé úspěchy a děkuje mu za období, které v klubu strávil," uvedl čtrnáctý tým nizozemské ligy.

Lensky přišel do Utrechtu v září 2009, předtím působil v jiném nizozemském klubu Feyenoordu Rotterdam. Rodák z Vancouveru, který má české rodiče, je velkým fotbalovým cestovatelem. Prošel mládežnickými výběry pražských "S" Sparty a Slavie, Anderlechtu Brusel, Blackburnu a Celtiku Glasgow.

V Utrechtu se mu zpočátku dařilo, a tak si ho vyhlédla reprezentační jednadvacítka. Po vyřízení nezbytných formalit debutoval Lensky v českých barvách loni v březnu v přípravném utkání proti Finsku, na letošním evropském šampionátu ale v dresu "lvíčat" nestartoval. Problémy se životosprávou a s alkoholem ohlásil na začátku září a od té doby se na trávníky nevrátil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články