Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Bridge chce odejít od Citizens, zájem má prý Arsenal

Londýn – Bývalý anglický reprezentant Wayne Bridge chce odejít z Manchesteru City. Jednatřicetiletý fotbalista v probíhající sezoně odehrál jediný zápas a navíc se nepohodl s trenérem Robertem Mancinim. "City tvrdí, že jsem v klubu jen kvůli penězům. Ale když se objeví nabídka a já bych mohl odejít, tak jim jde především o peníze," citoval Bridge deník Independent.

Wayne Bridge
zdroj: mcfc.co.uk

"Nikdy mi nic nevysvětlili, ale je jasné, že mě nechtějí," dodal Bridge s tím, že prý musel jednu dobu trénovat s mládežnickými týmy. Podle médií se o služby šestatřicetinásobného anglického reprezentanta zajímá Arsenal, který kvůli řadě zranění řeší krizi v obraně. Bridge současně uvedl, že už odmítl nabídku druholigových celků Portsmouthu a Southamptonu.

Bridge se také dotknul trenér Mancini, podle nějž obránce nechce z klubu odejít kvůli vysokému platu. "Nevím, co dělá, když máme zápasy. Asi hraje golf. Přitom měl několik dobrých nabídek, chtěl ho dokonce Celtic, což je skvělý klub," prohlásil italský kouč.

"Asi mě moc dobře nezná, protože já golf nehraju," reagoval Bridge. "Mancini se mnou nikdy nemluvil, ale on nemluví s žádným hráčem," uvedl obránce, který přišel do City v lednu 2009. Minulou sezonu hostoval ve West Hamu a v probíhajícím ročníku odehrál za manchesterský celek jediný zápas.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články